Pelataksesi Kaukalopalloliiton Oulun alueen alaista sarjaa joukkueesi pitää kuulua johonkin urheiluseuraan tai rekisteröityyn yhdistykseen, joka on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallinnossa. Jos yhdistys puuttuu taustalta, niin ohjeet yhdistyksen perustamiseen löytyy PRH:n yhdistysrekisteristä.


Yhdistyksen rekisteröinti ei tarvitse olla sarjaan ilmoittautuessa vielä hyväksyttysiihen kuluvan ajan takia, mutta perustamisilmoitus pitää
olla jätetty yhdistysrekisteriin. Lisäohjeita joukkueesi alulle saat alueemme
puheenjohtajalta tai toiminnanjohtajalta.Ennen kauden alkua seuralle tulevia kuluja ovat jäsen- ja sarjamaksu. Kauden aikana maksuja menee tietenkin jäähallivuoroihin, tuomareihin ja mahdollisesti toimitsijoille.

Jos kaveripiiristäsi ei löydy innokkaita henkilöitä toimitsijaksi, niin alue on
kouluttanut toimitsijoita joita voi kysyä peleihin. Nimilista löytyy täältä.
Alue kouluttaa myös erotuomareita joka vuosi, joten jos joukkueestasi on
halukkaita erotuomaritoimintaan, siihenkin pääsee mukaan. Alueellamme
toimii kaksi erotuomarikerhoa, Oulun erotuomarikerho ja Oulun seudun
kaukistuomarit, joista jommassa kummassa tuomarina toimivan tulee
myös olla jäsenenä.

Joukkueellasi tulee olla ennen kauden alkua vähintään kymmenen jäävuoroa, joille kotiottelut voidaan asetella. Vuorot tulee olla aikavälillä marraskuun alku-helmikuun loppu. Joukkueesi kaikkien pelaajien tulee
lunastaa lisenssi. Kaikki muut säännöt säädökset löydät liiton säännöistä ja Alueemme kaukissetistä.

Liitto myös tukee uusien naisten ja nuorten joukkueiden perustamista ja antaa rahallista tukea joukkueiden alkumetreille. Nuorilla tarkoitetaan noin 18-22v ikäisiä.

p